iPhone 6 doos verschijnt online

Deze tijd van het jaar is een leuke tijd op het gebied van geruchten over de nieuwe top smartphones die komen gaan. Zo nu ook weer de iPhone 6 van Apple. Over een maand verwachten we van Apple dat ze de 4,7 inch iPhone 6 aan gaan kondigen, en nu lijkt er een verkoopdoos van de iPhone 6 te zien te zijn.

Hoewel de doos echt lijkt, moet je dit alsnog met een korrel zout nemen. Zo is de nieuwe Health app van Apple niet te zien op het home-scherm, en zijn er nog 5 applicaties op een rij te zien, waar je er eigenlijk ook nog wel 6 zou kunnen verwachten vanwege het grotere scherm.

Of deze doos echt is, zullen we dus over een maand weten. Op 9 september heeft Apple namelijk een evenement gepland in San Fransisco. De uitnodigingen moeten echter nog verstuurd worden, dus ook dat is nog niet helemaal zeker. Maar we zullen snel meer weten over de telefoon, aangezien de iPhone 5s steeds meer verouderd en het tijd wordt voor een nieuwe telefoon van Apple.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x