Moto X+1 benchmark gelekt: bevestiging 2,5 GHz processor

Hij staat een beetje in de schaduw van o.a. de Galaxy Note 4, de iPhone 6 en de Xperia Z3 (Compact), maar ook Motorola komt naar verluidt zeer binnenkort met een nieuw toptoestel. Als opvolger van de Moto X komt de Moto X+1.

Er is op benchmarksite Geekbench een benchmark opgedoken van een Motorola telefoon met codenummer Motorola XT1097, waarvan uitgegaan wordt dat het de Moto X+1 is.
In deze test is te lezen dat de Moto X+1 over een Snapdragon 801 processor gaat beschikken, en wel de snelste (zoals die ook in de Galaxy S5 te vinden is). De kloksnelheid is maar liefst 2,46 GHz.

De rest van de specificaties zijn, naast Android 4.4.4. KiKat, helaas niet te zien op de test. De geruchten gaan dat het scherm een afmeting van 5,2 inch krijgt met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Verder is er een camera achterop van 12 megapixel, voorop 5 megapixel, 2 GB RAM, 32 GB interne opslag en een 2900 mAh batterij. Wanneer deze telefoon uit zal gaan komen blijft helaas nog onbekend, maar gezien het aantal (kleine) nieuwsje die hierover naar boven drijven, lijkt het erop dat dit niet meer zo lang zal gaan duren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x