Samsung Galaxy Alpha gekeurd door de FCC

Een modelnummer van de Samsung Galaxy Alpha is zojuist gekeurd door het Amerikaanse FCC. Volgens de FCC meet het modelnummer SM-G850F 133 x 67 millimeter en is de Galaxy Alpha dus een stukje kleiner dan de Samsung Galaxy S5 (142 x 72,5 millimeter). Dit is natuurlijk niet zo gek, gezien het feit dat de Galaxy S5 een 5,1 inch scherm heeft en van de Galaxy Alpha verwacht wordt dat hij een 4,8 inch scherm gaat krijgen. Helaas wordt er niks vermeld over de dikte, maar verwacht wordt dat de Galaxy Alpa slechts 6 millimeter dik wordt. Dit zou evenveel zijn als de verwachte dikte van de iPhone 6.

Doordat de Galaxy Alpha getest is in Amerika er verwacht wordt dat hij in Amerika komen gaat (door de modelnummers te bekijken), is het ook te verwachten dat de Galaxy Alpha zijn opkomst zal maken in Europa, en het dus niet een telefoon blijft die alleen in Korea beschikbaar zal zijn.

Op 13 augustus zullen we meer te weten komen over de Samsung Galaxy Alpha. De specificaties die we tot dusver denken te weten zijn natuurlijk de metalen behuizing, een octa-core Exynos 5433 processor, 12 MP camera achter, hartslagmonitor, 2 GB RAM met Android 4.4.4. KitKat.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x