Samsung bevestigt: Galaxy Note 4 aankondiging op 3 september

Gister konden we nog melden dat Samsung een evenement ging houden op 3 september in Berlijn. Zoals de geruchten al zeiden, zou Samsung op die dag de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 gaan aankondigen. Nu heeft Samsung zelf ‘bevestigt’ dat er eeb Galaxy Note telefoon gaat komen op 3 september: de Note 4.

Op de officiële uitnodiging van Samsung staat beschreven “Note the date”, wat verwijst naar de Note telefoon. Deze tekst werd ook al eerder gebruikt bij de andere Note phablets, en duidt er dus sterk op dat er een nieuwe komt. Daarnaast kan je het Air Command menu zien, iets wat in de Galaxy Note 3 bruikbaar is. We verwachten daarom ook dat Air Command gewoon naar de Samsung Galaxy Note 4 gaat komen.

De geruchten zeggen verder dat de Note 4 een 5,7 inch scherm gaat krijgen met een Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels), een Snapdragon 805 quad-core processor voor in Europa, 3 GB RAM, 16 megapixel camera en water- en stofdicht. Ook is misschien nog te verwachten dat het design niet van plastic is gemaakt, maar iets meer een metal look heeft. Daarnaast komen er waarschijnlijk ook functies als een UV-sensor, een hartslagmonitor en een vingerafdrukscanner.

Op 3 september wordt overigens ook de nieuwe smartphone van Sony verwacht; de Sony Xperia Z3. Deze dag zal dus een drukke dag gaan worden, en de maand september al helemaal met de verwachtte iPhone 6 release op 9 september!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x