‘HTC gaat samenwerken met Bose voor BoomSound’

Op het gebied van geluid heeft HTC al eens samengewerkt met een grote bekende muziekfabrikant: Beats. Deze samenwerking is een tijdje geleden al opgezegd, en nu lijkt het erop dat HTC samen wil gaan werken met Bose om HTC BoomSound naar een volgend level te brengen.

Het idee van HTC is om het goede geluid te houden, of misschien zelfs te verbeteren, en tegelijkertijd de speakers kleiner te maken. Momenteel nemen die namelijk relatief veel ruimte in beslag op het toestel, waardoor de HTC One M8 en de HTC One redelijk grote toestellen zijn.
De One M8 heeft bijvoorbeeld een schermdiagonaal van 5 inch, en is even groot als de LG G3 met een 5,5 inch scherm. Als het HTC (en Bose) lukt om de speakers kleiner te maken, dan past er een groter scherm op de telefoon zonder dat het toestel er zelf groter van zal gaan worden.

Als HTC bij hun nieuwe vlaggenschip dan ook nog eens een goede camera in de smartphone zetten, dan zou het wel eens weer flinke winst kunnen gaan maken. De winst van HTC is namelijk (weer) negatief, mede omdat het huidige vlaggenschip te weinig verkoopt. De HTC One M8 wordt dan wel alom geprezen, de consument koopt hem niet omdat hij relatief groot is, en je voor hetzelfde geld een zelfde telefoon met een betere camera kan kopen. Laten we dus voor HTC hopen dat de samenwerking met Bose een succes zal gaan worden (hoewel over die samenwerking nog niks officieel is), en dat het resultaat er snel mag zijn om te beluisteren.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x