Samsung Galaxy Note 4 wordt al genoemd bij Koreaanse provider

Hij wordt op 3 september van dit jaar verwacht, en als de Samsung Galaxy Note 4 aan zijn verdere verwachtingen voldoet gaat het een gevaarlijke concurrent worden voor alle andere smartphones die te koop zijn.
Het ligt in de lijn der verwachtingen dat het modelnummer van de Note 4 SM-N910 gaat worden. Hierdoor is het ook gelijk makkelijker om nieuwe informatie over een telefoon te vinden, zonder dat deze nog aangekondigd is, laat staan te koop staat.

Dit nummer is nu op een Koreaanse provider websites verschenen, bij de provider LG U+. Hoewel er (helaas) verder niks over de telefoon gezegd wordt, zou het wel heel goed kunnen zijn dat de Galaxy Note 4 snel na de aankondiging al te bestellen is.

De Galaxy Note 4 behoort tot Samsung’s succesvolle phablet serie. Naar verluidt groeit het scherm van de Note 4 niet verder, en blijft hij dus een grootte van 5,7 inch houden. Door de verwachte hogere resolutie van 2560 x 1440 pixels zal het beeld wel een stuk betere kwaliteit geven. Verdere specificaties zouden de nieuwe quad-core Snapdragon 805 processor zijn, 3 GB RAM, een 16 megapixel camera met OIS aan de achterkant en een 3,68 megapixel camera aan de voorkant: opvallend, want dat is precies het aantal pixels van het scherm. Benieuwd wat voor leuks Samsung daar mee van plan is!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x