Samsung onthult de Galaxy Alpha al op 4 augustus

Samsung gaat komen met een premium smartphone, ten minste, de behuizing. Deze Samsung Galaxy Alpha zou al op 4 augustus uitkomen, over 5 dagen! Dit meldt het doorgaans goed geïnformeerde Sammobile. De Samsung Galaxy Alpha is een toestel met een metalen rand, maar de achterkant is wel hetzelfde kunststof putjesmotief zoals de Galaxy S5 dat ook heeft.

Daar zou de vergelijking met de Galaxy S5 dan ook wel weer stoppen. De Galaxy Alpha beschikt namelijk over een 4,8 inch scherm met een resolutie van ‘maar’ 1280 x 720 pixels. Ondanks deze lagere resolutie zou je de pixels op het scherm niet kunnen onderscheiden en zou het dus een prima scherm zijn! Verdere bekende specificaties zijn alleen het (uitbreidbare) interne geheugen van 32 GB en een vingerafdrukscanner. Doordat er dus waarschijnlijk gebruik gemaakt gaat worden van een vingerafdrukscanner, kan je eigenlijk wel verwachten dat Samsung dit als een wat meer premium smartphone zal zien en aankondigen.

Hoeveel de Samsung Galaxy Alpha zou gaan kosten is nog onbekend, tevens ook waar de smartphone te koop is. Dit zal 4 augustus wel duidelijk gaan worden als Samsung de Galaxy Alpha (waarschijnlijk) aankondigd.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x