iPhone 6 alvast bestellen? Pre-orderen kan al (wel erg duur)

De iPhone 6 moet nog officieel door Apple aangekondigd worden, maar je kan hem al in 24-karaats goud of platina bestellen, mocht je geld te veel hebben.

Brikk, een fabrikant van luxueuze accessoires, heeft de lijst voor pre-orders geopend. Prijzen beginnen zo rond de 4500 dollar voor de goedkoopste versie en lopen op tot 8395 dollar voor het model met het Apple logo omringd door diamanten. Wel moet je nog even wachten voordat je de iPhone 6 dan binnen krijgt, het duurt dan nog 3 tot 4 weken nadat de iPhone 6 voor het publiek te koop is.

Wat wel interessant is, zijn de afbeeldingen die bij de telefoon te zien zijn. Ze doen wel lijken op wat we tot nu toe gezien hebben, maar ze brengen ook wel wat eigens mee. Misschien is dit wel het ‘final design’ voor de iPhone 6 en gaat die er zo (zonder goud/platina/diamanten) uit zien. Meer zullen we weten rond medio september, als Apple hem aan zal kondigen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x