Windows Phone versie van de HTC One M8 lijkt bevestigd

HTC One(M8)

Veel zie je het niet gebeuren, een design nogmaals gebruiken voor een nieuwe telefoon. Hier zou het dan niet gaan om kleine veranderingen (zoals Apple vaak met de iPhone ‘nummer’s doet), maar echt niets veranderen.

En zoveel valt er eigenlijk ook niet aan de telefoon te vervangen, de HTC One M8 ziet er gewoon super uit! Volgens geruchten zou HTC binnenkort de HTC One M8 opnieuw uitbrengen, maar dan met Windows Phone als besturingssysteem in plaats van Android. Het gevoel dat zo’n soort telefoon er aan zit te komen wordt nog versterkt door een bericht van afgelopen maand, waarin vermeld werd dat Verizon (een Amerikaanse provider) met een HTC One W8 zou komen (W=Windows). Daar werd nog van een W8 gesproken, maar het gerucht dat nu rond gaat heeft het over een A9. Dit model zou waarschijnlijk high-end specificaties hebben voor een mid-end prijs.

Het uiterlijk, inclusief BoomSound en de Duo Camera, zou dus onveranderd blijven. In hoeverre de specificaties verder overeen zouden komen is nog onbekend. Wanneer we de aankondiging van deze telefoon kunnen zien is helaas ook niet niet bekend, en zou zomaar als een snel om de hoek kunnen zijn!

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x