HTC One M8 krijgt Android 4.4.3 update

HTCOneM8blauw

De HTC One M8 krijgt in Europa vanaf vandaag een update. De update is voor Android 4.4.3 en is OTA (Over The Air) te krijgen. De software versie is 2.22.4014 en neem 613 MB opslagruimte in beslag.

Bij deze update krijg je als One M8 gebruiker, naast Android 4.4.3, enkele beveiliging updates en snellere WiFi, Bluetooth en netwerk connectie. Verder krijgt de camera ook een update en komen er enkele nieuwe functies zoals ‘Image Match’ en ‘Power History’. Daarnaast krijgen de Sync Manager, BoomSound, Motion launcher, Quick setting en Extreme Power Saving Mode ook een update.

Verwacht overigens nog niet dat je meteen de update kan installeren. HTC heeft alleen laten weten dat het zover is dat hij geïnstalleerd kan worden. Dan duurt het nog even voordat je hem kan ontvangen op je telefoon, en kan het ook nog per provider verschillen hoe lang het duurt voordat zij die update beschikbaar stellen. Ergens in augustus zal je hem echter wel moeten hebben!

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x