‘Motorola komt met nieuwe Nexus 6 smartphone’

Al sinds bekend werd dat Google Motorola zou kopen, gingen er (uiteraard) geruchten dat Motorola de nieuwe maker zou zijn van de Nexus producten. Uiteindelijk werd Motorola verkocht aan Lenovo en zo gingen de geruchten weg. Maar Motorola is officieel nog niet van Lenovo en de kans bestaat dus nog dat Motorola met een Nexus smartphone op de markt gaat komen.

Volgens AndroidPolice is zit in ieder geval wel het geval. Motorola en Google zouden samen werken aan een 5,9 inch Nexus telefoon met de codenaam Shamu. De naam zal wel anders zijn dan je gewend bent. Google gebruikt voor Nexus toestellen namelijk vaak als codenaam een waterdier. Nu is Shamu niet echt een dier, maar wel een naam voor een bekend dier in Amerik. In SeaWorld in San Diego is het namelijk de naam van de populaire orka.

Anyway, als dit gerucht veel waarheid met zich meebrengt, dan zouden ze richten op een release in november, zo vlak voor de feestdagen. Helaas wordt dit hele gerucht niet verder ondersteund door bewijsmateriaal, of er waarheid in zit moet dus nog maar blijken. Wel is het zo dat er al eens bugs zijn verschenen waar de naam Shamu in voorkwam, misschien wordt er dus wel zo’n soort telefoon getest maar of die ook officieel op de markt gaat komen moet nog maar blijken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x