Samsung Galaxy F/Alpha op foto te zien naast de S5

Het lijkt erop dat er vandaag foto’s opgedoken zijn van de premium smartphone die we verwachten van Samsung: de Samsung Galaxy Alpha (of Samsung Galaxy F, hoe je hem ook mag noemen).

Via de websites van SamMobile en het Vietnamese Tihnte zijn afbeeldingen opgedoken van op het oog lijkende Samsung telefoons die bijvoorbeeld vergeleken wordt met de Galaxy S5 én die het scherm ‘Samsung Galaxy Alpha’ laat zien bij het opstart scherm. Misschien dat Alpha dus de naam zal gaan worden van de premium telefoon van Samsung.

Volgens SamMobile krijgt de Galaxy Alpha een 4.7 inch scherm. De resolutie van het scherm is daarbij nog onbekend, die zou zomaar QHD kunnen zijn, maar Full HD is ook niet uit te sluiten. Omdat het scherm kleiner is dan de meeste high-end telefoons van nu, zou een Full HD scherm helemaal zo slecht nog niet zijn. Hierdoor is er namelijk ook minder kracht van de processor en minder energie van de batterij nodig. Wel is het iets waar minder aandacht kan worden besteed bij de marketing, iets waar Samsung toch eigenlijk wel dol op is.

Verder is te zien dat de Galaxy Alpha wel degelijk een metalen frame heeft, en misschien dat de achterkant ook wel zo’n premium behuizing heeft waardoor de look&feel van de telefoon beter zou worden. Andere eigenschappen zou een vingerafdrukscanner moeten worden. Als deze telefoon daadwerkelijk komt, dan is het zeker een reactie op de geruchten van de iPhone 6. Beide telefoons zouden namelijk met een 4.7 inch scherm komen, en Apple en Samsung zijn immers elkaars grootste rivalen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x