‘Apple kondigt de iPhone 6 midden september aan’

Apple

Vandaag is er eigenlijk een bevestiging binnengekomen van iets wat we al dachten dat ging gebeuren: Apple zou ergens halverwege september een evenement houden waar de iPhone 6 gelanceerd gaat worden. Tijdens dit evenement zou ook meer duidelijk komen over iOS 8, de nieuwste versie van het besturingssysteem die nog officieel uit moet komen. Eerdere speculaties hadden het over 19 september, een datum genoemd door het Duitse Deutsche Telekom.

De verwachtingen zijn dat Apple in ieder geval met een 4.7 inch iPhone naar buiten komt. Geruchten gingen ook over een iPhone met een 5.5 inch scherm, maar die zou door aanhoudende problemen pas te laat in de winkels kunnen liggen. Of Apple bekend maakt dat ze hiermee bezig zijn of niet, is nog onduidelijk.

Apple is zelf minder blij met de geruchten over de nieuwe iPhones, zo maakte de financiële directeur Luca Maestri bij het afgelopen fiscale overleg duidelijk. Hoewel Apple namelijk 35,2 miljoen iPhones verkocht had in dat kwartaal, zouden dat er nog veel meer kunnen en moeten zijn geweest als de consumenten niks over de geruchten hadden gelezen. Maar helaas voor bedrijven als Apple zullen er altijd wel geruchten in de geruchtenmolen blijven draaien, gelukkig maar 🙂

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x