Xiaomi Mi4 specificaties en foto’s gelekt

xiaomi-mi4

Ondertussen zal je waarschijnlijk al wel eens gehoord hebben van Xiaomi, een Chinese telefoon fabrikant die de markt snel opkomt. Nu zijn er via een webwinkel de specificaties van de Xiaomi Mi 4, het nieuwe vlaggenschip, specificaties opgedoken. Zo zou het een 5.5 inch scherm met QHD resolutie krijgen, net als de LG G3 dus.

Qua processor is het ook niet niks, een quad-core Snapdragon 805 geklokt op 2.5 GHz, iets waar het dan de LG G3 wél mee verslaat. Het interne geheugen bedraagt 32 GB en het werkgeheugen heeft 3 GB. Helaas zal het geheugen waarschijnlijk niet uitbreidbaar zijn met een MicroSD kaart.

De camera’s zouden voor 5 megapixels en achter 16 megapixels hebben. De batterij capaciteit zou maar liefst 3200 mAh, waardoor je lang genoeg van je telefoon gebruik kan maken zonder dat de batterij leeg is. Ook zit er al het nieuwste besturingssysteem van Android op, 4.4 KitKat.

En dan komt natuurlijk nog het mooiste van deze smartphone: de prijs. Met een omgerekende prijs van 440 euro verslaat hij eigenlijk alle high-end concurrenten in één klap, behalve dan misschien de OnePlus One. De Mi 4 wordt aanstaande dinsdag verwacht, en dan maar hopen dat Xiaomi ook snel besluit om uit te breiden naar Nederland zodat wij onze handen kunnen leggen op dit toestel.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x