iPhone 6 verschijnt op website Amazon Japan met specificaties

iPhone-6-Amazon-Japan

Webwinkel Amazon biedt op haar Japanse website al de iPhone 6 aan, zonder dat we nog iets van Apple zelf gehoord hebben. De iPhone 6 staat zelfs inclusief afbeelding, afmetingen en gewicht.

Het is zeker niet de eerste keer dat een nog onaangekondigde telefoon eerder in een webwinkel verschijnt, maar bij Apple is dit tot dusver eigenlijk nog nooit gebeurt. Apple staat er altijd juist bekend om dat ze heel erg goed zijn in het geheimhouden van hun producten, dat dit voor Apple gebeurt is dus wel opmerkelijk te noemen.

Het gaat hier om het 4.7 inch model. Dit toestel zou afmetingen hebben van 130 x 65 x 7 millimeter en is dus een erg dunne iPhone. Hij weegt ook bijna niks, met 113 gram behoort hij toch zeker wel de lichtste in de markt.

Op de website staat ook dat Apple van plan is om de iPhone 6 in september van dit jaar aan te kondigen. Dit hadden we via eerdere geruchten ook al binnen gekregen, maar dat een webshop als Amazon dit ‘bevestigt’ is toch wel weer iets nieuws.

Maar misschien moet dit toch nog wel met een korrel zout genomen worden. De gouden iPhone 6 wordt namelijk met 64 GB opslag voor 1380 dollar geplaatst. Nu is het wel bekend dat Apple veel geld voor de iPhones vraagt, maar dit zou het wel heel erg maken en is dus ook niet te verwachten. Hierdoor krijg je toch wel iets meer twijfel over de informatie die we hieruit hebben gekregen. Maar heel veel andere informatie om dit te ontkrachten hebben we ook niet, dus voor nu moeten we het maar hierbij houden.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x