Samsung Galaxy S5 Active verschijnt in benchmark

SM-G850-specs

Pas geleden meldden we al dat de Galaxy S5 Active naar Europa lijkt te komen, maar qua specificaties hadden we nog niet heel erg veel. Tot vandaag. We zijn op onderzoek uitgegaan, en hebben op de website van GFXBench, een benchmark test, een test gevonden waarbij de toestel met modelnummer SM-G850 gebruikt wordt. Vermoedelijk gaat het hier om de Galaxy S5 Active.

We wisten al de de Galaxy S5 Active een 4.7 inch scherm ging krijgen, en dat wordt door de benchmark ook weer bevestigt. Het scherm heeft verder een 720p resolutie. De processor is een octa-core Exynos processor op 1.8 GHz. Het werkgeheugen bedraagt zo’n 2 GB RAM en de interne opslag zal 32 GB zijn (misschien uitbreidbaar met MicroSD, maar niet zeker).

De camera aan de achterkant heeft 11 megapixels, en de selfie camera 2 megapixels.

Hoe goed deze Active tegen water kan is niet bekend. Misschien is het wel hetzelfde als de Galaxy S5 (IP67) maar dat die dan beter tegen een stootje kan, en als je hem laat vallen geen schade zal hebben.
Wanneer de Galaxy S5 Active verkocht gaat worden moet ook nog in het midden gelaten worden, misschien wel bij de IFA in Berlijn samen met de Galaxy Note 4 (en Galaxy F?).

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x