Samsung zegt je niet tevreden moet zijn met het 1080p scherm van de Galaxy S5

samsung-qhd

Een opmerkelijke uitspraak van Samsung, op een officiële blog. Samsung zegt daar namelijk dat je als gebruiker niet tevreden zou moeten zijn met het 1080p scherm van de Galaxy S5 als er ook een QHD scherm voor de Galay S5 LTE-A beschikbaar is. Het zal wel kloppen, er zitten immers meer pixels op het scherm, maar opmerkelijk is het omdat de Galaxy S5 LTE-A alleen in Korea te koop is en een internationale release niet aan de orde komt.

Je kan hierop heel erg gaan speculeren, dat Samsung bijvoorbeeld nu haar eigen klanten van een koop voor de Galaxy S5 af ziet, en dat ze moeten wachten. Misschien heeft dit dan wel te maken met de vermeende Galaxy F of de aankomende Galaxy Note 4. Beiden zouden namelijk met een QHD-scherm op de markt komen, als we de laatste geruchten mogen geloven.

Verder vertelt Samsung in de blog indirect ook dat het QHD scherm van de Galaxy S5 beter is dan die van de LG G3. Door de hogere ppi zou het Super AMOLED scherm namelijk kunnen excelleren, iets wat schermen van LCD (bijv. die van de LG G3) niet hebben.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x