Samsung Galaxy Note 4 verschijnt ook in het blauw en goud

Galaxy-Note-4-blauw-en-goud

Na de zomer wordt er van Samsung onder anderen verwacht dat ze een opvolger voor de Galaxy Note 3 uitbrengen: de Samsung Galaxy Note 4. Heel erg veel duidelijkheid over de phablet hebben we nog niet, maar de geruchten zijn er gelukkig al zeker wel.

Zo zou het scherm weer een afmeting hebben van 5.7 inch, maar deze keer met dunnere bezels waardoor het formaat van de telefoon afneemt. Ondanks dat het formaat van het scherm niet verandert, krijgt het scherm wel veranderingen. De resolutie zou namelijk verhoogt worden van Full HD (1920 x 1080 pixels) naar QHD (2560 x 1440 pixels). Voor de processor wordt de quad-core Snapdragon 805 processor verwacht, of Samsung’s eigen 64-bit Exynos chip.

Volgens een nieuw gerucht, iets wat meer dan een gerucht genoemd kan worden omdat het door @evleaks is ingebracht, is dat de Galaxy Note 4 in dezelfde kleuren zal gaan komen als de Galaxy S5. Hiertoe behoren dus het blauw en goud, of ,zoals Samsung ze noemt, ‘Electric Blue’ en ‘Copper Gold’. Of de achterkant van de Note 4 hetzelfde effect krijgt als die van de S5 wordt nog in het midden gelaten, maar gezien de reacties hierop zal Samsung hier misschien een extra keer overnadenken.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x