Saffierscherm iPhone 6 is onverwoestbaar (VIDEO)

Apple

Op een kanaal van een bekende Youtube-videoblogger (vlogger) is een video verschenen van het scherm van de iPhone 6. In de video wordt duidelijk hoe goed het nieuwe scherm tegen krasjes kan.

Marques Brownlee plaatse de video op zijn kanaal. Het blijkt dat hij zijn handen heeft weten te leggen op een scherm van de iPhone 6. Hij meent dat het scherm inderdaad 4.7 inch meet. Duidelijk in de video wordt getoond dat hij het scherm stevig onder handen neemt.

Zo is te zien hoe hij het scherm met een mes probeert te doorboren, met zijn sleutels krasjes te maken en met eigen kracht het scherm doormidden probeert te buigen. Alles zonder succes. Hij noemt het scherm van de iPhone 6 zo goed als onbreekbaar. Dit zou allemaal komen doordat het scherm van saffier gemaakt wordt, een product waarvan tot voor kort alleen de cameralens van gemaakt werd. Saffier is gekenmerkt door zijn krasbestendigheid, wat dus zeker te merken is.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x