Sony Xperia Z3 schermafbeelding verschijnt

Sony-Xperia-Z3-About-screen

Het komende halfjaar mogen we van enkele fabrikanten weer wat nieuws verwachten, en die duiken nu veelvuldig op in de nieuwsberichten. Zo kwam er weer een nieuwtje over de Galaxy F uit en hebben we een mogelijk design van de iPhone 6 gehad. Na Samsung en Apple moet nu ook Sony eraan geloven.

Hoewel de Sony Xperia Z2 nog niet zo lang in de winkels ligt, gaat de Xperia Z3 er al snel aankomen. Er is een beeld naar buiten gekomen van een toestel met het modelnummer D6653. Dit modelnummer is waarschijnlijk de Sony Xperia Z3.

Op de afbeelding is de zien dat het toestel op Android 4.4.4 draait en een Snapdragon 801 processor, het 2.5 GHz model, als processor heeft. Deze processor is ook de processor die gebruikt wordt in de Galaxy S5 en de LG G3. Heel veel meer wordt niet echt duidelijk van de afbeelding.
XperiaBlog, de website die de screenshot uitbracht, weet wel te vermelden dat die een resolutie had van 1920 x 1080 pixels, dus Full HD. Hieruit blijkt dan dat Sony (nog) niet mee lijkt te gaan met de QHD-schermen.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x