‘Samsung’s nieuwe vlaggenschip Galaxy F gelekt op foto’

Galaxy-F

Toen Samsung de Galaxy S5 LTE-A uitbracht, was het opeens een stuk stiller in de telefoon geruchtenmolen omtrent de Galaxy F. Zou Samsung dan toch niet voor een metalen smartphone gaan? Die geruchten zijn nu gelukkig weer aan het aanstromen, en er is vandaag bij GSMArena een foto opgedoken van deze Galaxy F.

Deze Samsung Galaxy F zou hét nieuwe paradepaardje van Samsung moeten worden met een QHD-scherm, een Snapdragon 805 processor en 3 GB RAM. Daarbovenop zou het design van de Galaxy F uit metaal gemaakt moeten worden, waardoor het toestel al helemaal premium wordt.

Op de foto is duidelijk te zien dat het er anders uitziet dan de Galaxy S5, en inderdaad wat weg heeft van een metalen look. Zou Samsung dan eindelijk toch nog met die Galaxy F komen opdagen, en hoe zullen de kopers van een Galaxy S5 zich voelen met dit nieuws?

(via)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x