‘Laatste iPhone 6 design gelekt op foto’

iPhone-6-design

De laatste versie van het design voor de iPhone 6 zou zijn gelekt op een foto, althans dat wordt beweerd. Volgens de bron zou Apple er voor gekozen te hebben om het hele toestel uit 1 stuk metaal te maken, hierdoor zou je helaas dus weer niet de batterij zelf kunnen vervangen. Ook ziet de afbeelding er beter uit dan de dummies die we tot nu toe hebben gezien, die een rondere vorm hadden. Dit design van de iPhone 6 lijkt meer strakker afgewerkt.

Er gingen ook nog geruchten dat Apple het logo van de iPhone 6 af zou halen, maar dat lijkt op deze foto’s onzin te zijn. Wat wel opvalt aan deze foto, is dat de camera aan de voorkant er wat anders uit ziet dan gebruikelijk. Misschien is dit wel een nieuwe functie voor de iPhone 6, bijvoorbeeld om te bepalen hoe dichtbij de gebruiker is? Apple zou vast en zeker wat leuks daarvoor kunnen verzinnen, net als vorig jaar met de vingerafdrukscanner.

De iPhone 6 wordt verwacht in september, maar de datum is nog niet helemaal duidelijk. Lang ging er de rondte dat de iPhone 6 op 19 september gepresenteerd zou worden, maar nu gaan er geruchten over een release op 25 september.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x