Samsung Galaxy S5 met Tizen OS wordt getest

Samsung-Z-Tizen

Samsung zou bezig zijn met het testen van de Samsung Galaxy S5 met als besturingssysteem het eigen Tizen, en niet Android.

Volgens Zauba, een website die import en export goederen in en uit India in de gaten houdt, is er op 28 juni een Samsung Galaxy S5 Tizen test telefoon ontvangen. Dit hoeft trouwens niet meteen te zeggen dat er ook daadwerkelijk een Samsung Galaxy S5 gaat komen met Tizen als besturingssysteem, maar waarschijnlijk wil Samsung gewoon testen hoe het met Tizen gaat op een high-end telefoon zonder het op de markt uit te brengen. Wellicht dat er in de toekomst nog wel meer telefoons met Tizen op de markt gaan komen, behalve de tot nu toe aangekondigde Samsung Z.

Het zou echter ook goed kunnen dat Samsung van plan is om een nieuwe telefoon op de markt te brengen die erg veel op de Galaxy S5 lijkt, maar niet hetzelfde als de Galaxy S5 is. Misschien wel de Samsung Galaxy F? Helaas zal het nog te vroeg zijn om dieper in te gaan op een nieuwe (Galaxy) telefoon van Samsung met Tizen, mede omdat de Samsung Z ook nog op de markt moet gaan komen. Als dat een succes lijkt, of als Samsung ziet dat daar daadwerkelijk potentie inzit, dan zullen we waarschijnlijk wel weer meer zien en horen over een Samsung smartphone met Tizen als besturingssysteem.

Samsung-Galaxy-S5-Tizen-OS

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x