Opnieuw afbeelding van de 4.7 inch iPhone 6 gelekt

iPhone-6-One-M8

Er zijn weer vermeende foto’s van de 4.7 inch variant van de iPhone 6 opgedoken. In deze afbeelding wordt de iPhone 6 vergeleken met de HTC One M8 en de iPhone 5s. Waarschijnlijk gaat het weer om een dummy, en die dummy lijkt weer erg veel op wat we al gezien hebben.

De dummy zit er weer wat ronder uit, en minder strak. Alsof Apple terug wilt gaan naar het ontwerp van de eerste iPhones. Heel veel meer valt er nog niet te zeggen over deze nieuwe afbeeldingen van de iPhone 6, behalve dat die iets kleiner dan de One M8 zal gaan worden, maar veel scheelt het niet. Het schermverschil (0.3 inch) wordt in ieder geval niet goedgemaakt door Apple, dus dan zal de screen-to-body ratio ook niet hoger liggen, helaas.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x