Foto’s Samsung Galaxy F (Prime) duiken op

Samsung-Galaxy-F

Samsung zou met een premium versie van de Galaxy S5 gaan komen. Een hele tijd voordat de Samsung Galaxy S5 aangekondigd werd, gingen er al geruchten rond dat Samsung aan een Galaxy F lijn zou werken, en dat zou nu ook de nieuwe naam gaan worden voor de premium Galaxy S5.

Deze smartphone zou een 5.3 inch scherm krijgen met een Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels), een quad-core Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM en een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS). Qua uiterlijk zou hij vooral verschillen in het design, die zou namelijk van metaal gemaakt worden in plaats van plastic en zou bovendien dunnere bezels hebben, net als de LG G3.

PhoneArena heeft foto’s in handen gekregen van wat op het oog lijkend een ge-update versie van de Galaxy S5. Op de foto is ook duidelijk te zien dat de rand om het scherm dunner is, en dat het om een Galaxy F gaat. Of deze foto echter geloofwaardig is, moet nog maar blijken. In september zou Samsung zelf meer informatie geven over de nieuwe smartphone, tot die tijd is het maar speculeren en wachten op antwoorden.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x