HTC One M9 concept, anders dan de M7 en M8

De kritiek die HTC kreeg bij de HTC One en de HTC One M8 was eigenlijk alleen maar lovend en positief. Bij de One M8 was de negatieve kritiek die het kreeg dat de camera niet goed was en dat de telefoon veel op het oude model leek. En dat was ook wel zo. Mocht je daarom niet de overstap gemaakt hebben naar de HTC One M8, dan vind je dit concept van de HTC One M9 misschien wel gaaf om te zien.

We hebben het hier dan wel over de HTC One M9, maar we hebben geen idee of het toestel ook wel zo genoemd gaat worden. Maar om het even makkelijk te houden, noemen we hem maar zo 😉

De specificaties genoemd bij het concept zijn een 5.2 inch QHD scherm, een 13 megapixel camera achter en 7 megapixels voor, 3000 mAh batterij en verbeterde stereo (die al erg goed is!) met 30% meer output. Qua processor wordt er bij het concept niks genoemd, maar omdat het nog even duurt voordat de opvolger van de M8 uitkomt, kan je wel zeggen dat die beschikt over een Snapdragon 805 of zelfs 810. Het geheugen zal 2 GB of 3 GB RAM bedragen, maar vast niet meer.

HTC-One-M9-concept-by-Rishi-Ramesh

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x