LG G3 verkoopt drie keer zo goed als de Galaxy S5 in Korea

LG-G3-

Dat de LG G3 een goede telefoon is, mag duidelijk zijn. Maar dat hoeft nog niet meteen te betekenen dat hij ook aanslaat bij de consument. Bij de LG G3 is dat zeker wel het geval. Koreaanse media berichtten dat de LG G3 per dag tussen de 25.000 en 30.000 keer verkocht wordt, en dat is een stuk meer dan de verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S5 in zijn eerste dagen, die lagen bij de 8.000 telefoons per dag.

De LG G3 is de eerste telefoon die wereldwijd verkocht gaat worden met een QHD scherm, en waarschijnlijk verkoopt hij daarom ook goed. Het is immers een mooi verkooppraatje om te houden, concurrenten hebben zo’n scherm niet.

Hierbij moet dan wel gezegd worden dat LG in Korea sowieso wel hot is. De LG G2 verkocht namelijk in zijn begin periode ruim 10.000 stuks per dag, maar toch verkoopt de Galaxy S5 uiteindelijk beter in de rest van de wereld.

Of de LG G3 zijn concurrenten (Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2) gaat verslaan op het gebied van verkoopcijfers wereldwijd, moet nog maar blijken. De verkoop van de G3 start begin juli en dan zal er meer bekend gaan worden

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x