HTC One E8 aangekondigd, de plastic versie van HTC One M8

HTCOneE8

Er gingen al langer geruchten van een goedkopere en een duurdere versie van de HTC One M8. Waar de Prime variant nu even op zich moet laten wachten of zelfs helemaal niet meer komt, is er wel een plastic variant aangekondigd.

Deze telefoon, genaamd de HTC One E8, is eigenlijk gewoon de One M8 maar dan gemaakt van plastic, een lagere prijs en een 13 megapixel camera in plaats van de Ultrapixel camera.

De HTC One E8 heeft een Snapdragon 801 quad-core processor geklokt op 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB uitbreidbare interne opslag, een 1080p 5 inch schem en een 13 megapixel camera achter en 5 megapixel voor. Verder is er een (niet verwisselbare) batterij met een capaciteit van 2600 mAh aanwezig. Met deze specificaties doet hij dus zeker niet veel onder voor andere high-end modellen. Doordat hij gemaakt is van plastic is bovendien het gewicht ook gedaald naar 145 gram. In China is de prijs al bekend, namelijk 2799 RMB wat omgerekend zo’n 330 euro zou zijn. Of dit ook daadwerkelijk de prijs wordt waarvoor je hem in Nederland kan kopen, is nog niet duidelijk. Ook is nog niet duidelijk of deze telefoon naar Nederland komt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x