Bekijk hier de livestream van Apple’s WWDC 2014

WWDC

Over een paar uur is het zo ver, het begin van een nieuwe ‘Wordlwide Developers Conference’ (WWDC) van Apple. Als je de livestream wilt bekijken, waarin verteld wordt wat je te zien gaat krijgen de komende dagen, dan moet je op deze link klikken.

Vanaf 19:00 is er wat te zien, en krijg je waarschijnlijk een indruk van het nieuwe besturingssysteem iOS 8, krijgen we misschien eindelijk de lang verwachte iWatch te zien, en misschien ook nog wel wat over andere nieuwe hardware zoals de nieuwe Retina Macbook Airs. En zoals altijd zal Apple ook nog wel wat speciaals achter de hand hebben, waarvan we tot dan nog niets wisten dat het er aan zat te komen.

WWDC

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x