Nieuwe bevestiging 960 x 1704 resolutie iPhone 6 scherm

Eerder gingen er al vele geruchten over een nieuwe resolutie voor de iPhone 6. Omdat het scherm groter gaat worden, zou de resolutie ook groter moeten worden om de dichtheid van de pixels even groot te houden. Apple houdt van de retina schermen, en vinden daarom een pixeldichtheid van 300+ ppi genoeg, in tegenstelling tot de concurrenten met LG als grootste voorbeeld met hun nieuwe LG G3.

We hebben een drietal screenshots ontvangen van wat het op het oog lijkend een iPhone apparaat. Je ziet een applicatie, maar die doet er waarschijnlijk niet heel erg veel toe. Wat wel leuk om te zien is, is de resolutie van alle screenshots. Deze zijn namelijk 960 x 1704 en bevestigen hiermee ook nog enigszins de nieuwe (en gekke) resolutie voor de nieuwe iPhone 6.

Het zou zomaar kunnen zijn dat de iPhone 6 al bijna verkrijgbaar is, er wordt namelijk gesproken over een iPhone lancering tijdens het WWDC volgende week in San Fransisco, samen met een nieuw besturingssysteem: iOS 8. Een week om naar uit te kijken dus.

iPhone6.1

iPhone6.2

iPhone6.3

Klik op de afbeeldingen om ze in volle resolutie te zien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x