Plastic HTC One M8 versie verschijnt op HTC website

HTC-One-E8

Op zijn Chinese website heeft HTC een plastic versie van de HTC One M8 getoond. In plaats van M8 heet dit toestel HTC One E8. Het ontwerp is identiek aan dat van de M8, alleen wordt in plaats van aluminium plastic gebruikt als behuizing.

Er is al wel wat informatie te vinden op de pagina, maar nog niet alle specificaties zijn bekend. De pagina noemt als datum 3 juni, dan zal hij wel aangekondigd gaan worden, misschien wel op de computerbeurs Computex in Taiwan.

Waar de E8 nog meer in verschilt ten opzichte van de M8, is dat hij geen UltraPixel camera heeft, maar net zoals de One mini 2 een 13 megapixel camera aan de achterkant en aan de voorkant een 5 megapixel camera. De processor is wel hetzelfde: een quad-core Snapdragon 801 2.5 GHz en het scherm lijkt ook hetzelfde formaat (5 inch) te hebben, alleen dat wordt nog nergens op de site bevestigd.

Of deze plastic versie van de HTC One M8 überhaupt nog naar Nederland gaat komen, is nog onduidelijk. Het feit dat deze aankondiging enkel op de Chinese site staat en dat hij waarschijnlijk een kleine aankondiging in Taiwan krijgt, zal zomaar kunnen betekenen dat de E8 er alleen voor de Aziatische markt beschikbaar wordt.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x