Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ met 1080p scherm?

AnTuTu-SM-G906A

Er is al veel gezegd en geschreven over de zogenaamde Prime versie van de Samsung Galaxy S5, de Galaxy S5 met een premium behuizing en een QHD scherm. Er zijn talloze berichten geweest dat de Galaxy S5 Prime als codenummer SM-G906 met zich meekrijgt, maar nu spreekt een benchmark test van AnTuTu (die je toch wel redelijk serieus kan nemen) tegen dat dit toestel er met een QHD scherm komt.

In de AnTuTu benchmark is namelijk een toestel met codenummer SM-G906A opgedoken, en die maakt ‘gewoon’ gebruik van een Full HD resolutie voor het 5.2 inch scherm. Verdere specificaties van dit toestel komen ook niet overeen met wat we tot nu toe gehoord hebben, namelijk een Snapdragon 805 processor en 3 GB RAM. In de benchmark is namelijk te zien dat het desbetreffende toestel beschikt over een Snapdragon 801 quad-core processor geklokt op 2.5 GHz (net als de Galaxy S5) en 2 GB RAM. Toch gaat het hier niet om een Galaxy S5, want die heeft een scherm van 5.1 inch waar het er hier gaat om een 5.2 inch scherm.

Verder is ook nog te zien dat hij draait op Android 4.4.3 KitKat, een versie van Android waarvan we tot dusver alleen maar geruchten over gehoord hebben, en die zullen nu dus wel versterkt gaan worden.

Al met al kan misschien dus wel worden gezegd dat de Prime toch niet helemaal is wat we ervan kunnen verwachten, maar misschien gaat het hier om een (oud) test model voor de Prime en dat in een nieuwe versie er toch een QHD scherm in is gezet. Of staat de A hier voor Active, en duidt deze benchmark op de Samsung Galaxy S5 Active?

AnTuTu-SM-G906A

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x