‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt een 5.7 inch QHD scherm’

Samsung-Galaxy-Note-4-N910

Er wordt een hoop gezegd over de verbeterde versie van de Galaxy S5, de Samsung Galaxy S5 Prime. Het lijkt duidelijk dat er iets gaat komen, maar wat is nog niet helemaal duidelijk behalve dat het over een Quad HD (2560 x 1440 pixels) scherm beschikt.

Naast de Galaxy S telefoons brengt Samsung elk jaar ook een ander toptoestel uit met een groter scherm: de Galaxy Note. Dit jaar is het de beurt aan de Samsung Galaxy Note 4 en als er dit jaar van Samsung al een telefoon met een QHD scherm komt, dan kan je dit ook verwachten bij deze top smartphone die (normaliter) in september/oktober aangekondigd gaat worden.

GSMArena heeft te horen gekregen van bronnen binnen Samsung dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren én dat de Note 4 hetzelfde schermformaat gaat krijgen als de Galaxy Note 3, een 5.7 inch scherm dus. Volgens de bronnen gaat de Note 4 het toestelnummer SM-N910 krijgen, waar we dus op moeten gaan letten de komende tijd.

Zo’n QHD scherm komt op een groter scherm misschien wel beter tot zijn recht, ookal is het verschil een halve inch tussen de Galaxy S5 Prime en de Note 4 (naar verluidt). Toch zou het verschil tussen de Note 3 en de Note 4 beter zichtbaar moeten zijn dan tussen de S5 en de S5 Prime, die namelijk over een 5.1 en 5.2 inch scherm beschikken.

Waarschijnlijk doet Samsung er zelf goed aan om het scherm van de Note telefoon niet te vergroten, anders zou het vergeleken met andere telefoons helemaal uit de markt gaan vallen omdat een 6 inch scherm nu wel te groot zal klinken voor vele. Wellicht dat we in de toekomst wel meer 6 inch telefoons zullen gaan zien, aangezien de schermgroottes van de smartphones telkens blijven groeien.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x