Formaat LG G3 lijkt op die van de Galaxy S5

LG-G3-hoesje-afmeting

Hoewel de LG G3 een 5.5 inch scherm zou gaan krijgen en Samsung de Galaxy S5 een 5.1 inch scherm gegeven heeft, zou het zomaar kunnen zijn dat deze telefoons niet heel erg veel verschillen van elkaar wat betreft het formaat.

Er is namelijk een hoesje van de LG G3 gelekt die de afmetingen geeft. De LG G3 zou samen met dit hoesje namelijk de afmeting 141.8 x 73 x 9.3 millimeter hebben. Vergeleken met de Galaxy S5, 142 x 72.5 x 8.1 millimeter zonder hoesje, is hij zelfs dus minder lang. Dit lijkt te komen door de mooie dunne bezels (de randen naast het scherm) die bij de LG G3 opvallend klein lijken te zijn.

De LG G3 wordt verwacht op 27 mei, als eerste smartphone van een grote fabrikant met een QHD scherm (2560 x 1440 pixels) waardoor de pixeldichtheid boven de 500 ppi gaat liggen. Verdere specificaties maken het al helemaal een premium smartphone: een quad-core Snapdragon 801/805 processor, 3 GB RAM en een 13 megapixel camera met OIS (optische beeldstabilisatie).

Zodra de LG G3 officieel aangekondigd is zullen we dus meer te weten komen over deze telefoon en eventuele accessoires.

LG-G3-hoesje-afmeting

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x