Eerste render van de HTC One M8 Prime lekt

HTC-One-M8-Prime-render

HTC zou als reactie op Samsung ook met een Prime toestel gaan komen, zo gingen de geruchten een tijdje geleden. Opgewekt door meester leaker @evleaks, maar daarna niks meer van vernomen. Omdat het via Evan Blass kwam, is het aannemelijk dat een Prime versie van de HTC One M8 er wel gaat komen. Nu heeft hij weer iets over de HTC M8 Prime, inderdaad zonder ‘One’ ertussen zoals evleaks hem ook noemt en laten we de smartphone voor het gemakt ook maar even zo noemen, naar buiten gebracht: een 3D render van het toestel.

De verwachte specificaties van deze HTC M8 Prime doen wel heel erg denken aan die van de LG G3 en de Galaxy S5 Prime. Hij zou namelijk een 5.5 inch QHD beeldscherm krijgen met een quad-core Snapdragon 805 processor, 3GB RAM en een 4G verbinding.

Toch verschilt dit toestel van HTC wat van die van Samsung; HTC zou namelijk de M8 Prime niet eerder dan in september aankondigen en is daarmee dus niet direct een concurrent van de LG G3 of de Galaxy S5 Prime, maar eerder een concurrent van de Note 4.

HTCM8Prime

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x