Opnieuw bevestiging Samsung Galaxy S5 Prime

Samsung-Galaxy-S5-Prime-phonearena

Samsung ontkende voorheen nog het bestaan van een zogenaamde Samsung Galaxy S5 Prime, maar het lijkt er nu toch wel op dat Samsung er niet meer omheen kan. Via alle kanten worden nieuwe bevestigingen van het bestaan van een Samsung telefoon met een QHD scherm aangeleverd, waardoor het erop lijkt dat Samsung deze telefoon al snel zou gaan willen uitbrengen om te concurreren met de nieuwe LG G3.

In het weekend had PhoneArena een paar foto’s van de vermeende S5 Prime in handen gekregen, waarbij toch wel een metalen rand te zien is en de verplaatste speakers ten opzichte van de Galaxy S5.

Ook wij hebben nu een tip ontvangen (waarvoor dank!), die nogmaals als bevestiging dient voor de Galaxy S5 Prime door het typenummer te tonen (SM-G906A) aan de achterkant van de telefoon waar de batterij verplaatst is. Te zien is dat de camera en hartslagmonitor ook aanwezig zijn, en is er een soort van glimmende (metalen) rand te zien rondom het toestel. Verder is er ondersteuning voor een MicroSD kaart aanwezig (128 GB waarschijnlijk).

Verdere specificaties van de Prime zouden naast een QHD scherm, een quad-core Snapdragon 805 processor zijn, 3 GB RAM en misschien wel een nieuwe versie van Android, KitKat 4.4.3.

GalaxyS5PrimeMicroSD

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x