Samsung Galaxy S5 met QHD, Snapdragon 805 en 3GB RAM verschijnt

GalaxyPrime

Er is weer wat nieuws verschenen over de Samsung Galaxy S5 met de o zo veel besproken QHD scherm; de zogenaamde Galaxy S5 Prime. Hij is nu op een website uit Hong Kong verschenen, met daarbij enkele specificaties en de prijs.

De specificaties zijn hier genoemd waar iedereen het eigenlijk over heeft: een 5.1 inch QHD scherm (2560 x 1440 pixels), Snapdragon 805 processor, 3 GB RAM, een 16 megapixel camera en Android 4.4.3 KitKat, waar we nog niks van gehoord hebben. Op de afbeelding zie je iets wat zeker veel weg heeft van een Galaxy S5, maar misschien is dat hem wel gewoon zelf. Hoe de Prime versie er uit gaat zien blijft dus nog onbekend. De prijs is geplaatst op 5020 Hong Kong dollars wat overeenkomt met ongeveer 650 US dollars. Deze prijs zou je dan ook, alleen dan in euro’s, kunnen verwachten in Nederland als dit de real deal is.

Wanneer Samsung eindelijk gaat erkennen dat er een telefoon in de rondte gaat bij hun met een QHD scherm, of wanneer deze Prime aangekondigd gaat worden, is nog onduidelijk. Misschien is het wel voor de LG G3 (27 mei), maar dan moeten ze wel opschieten!

GalaxyPrime

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x