iPhone 6 hoesjes voor 5.5 en 4.7 inch model

iPhone6-hoesjes

Er zijn weer eens foto’s verschenen van hoesjes voor de nieuwe iPhone 6. Hoewel de hoesjes eigenlijk niet zo heel erg interessant zijn, kan dit wel genoeg zeggen over de nieuwe iPhone.

De hoesjes zijn gemaakt voor een iPhone met een formaat van 4.7 inch en eentje voor 5.5 inch. Fabrikanten voor hoesjes zullen deze in grote aantallen moeten kunnen leveren als de iPhone 6 uitkomt, en daarom zullen ze al ruim van te voren wat klaar liggen. Ze maken deze hoesjes echter alleen maar als ze vrij zeker van het design zijn, anders lijden ze namelijk erg veel verlies. Daarom is het zo dat je op zulke geruchten altijd wel een beetje kan bouwen.

Op de foto is een vergelijking te zien tussen deze hoesjes, de Samsung Galaxy S5 en de iPhone 5s om je een beeld te geven wat je kan verwachten. Goed te zien is dat het 4.7 inch model net wat kleiner is dan de Galaxy S5, en een stuk dunner.

De 5.5 inch is daarentegen een stukje groter en even dik als de S5 waardoor die meer op een Galaxy Note gaat lijken (waar die ook mee zal gaan concurreren).

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x