HTC One mini 2 is aangekondigd: 13 MP camera, 4.5 inch

HTC-One-mini-2-

We hebben al wat geluiden gehoord over de kleine versie van de HTC One M8, en hij is nu dan ook officieel door HTC aangekondigd: de HTC One Mini 2. Wat het meest opvalt is dat HTC bij deze telefoon van de UltraPixel camera afstapt en er een 13 megapixel camera in doet. De M8 heeft een hele ingewikkelde camera, met twee lenzen en twee sensoren. HTC zal ervoor gekozen hebben om dit niet in de One Mini 2 te doen omdat die dan een stuk minder compact zou moeten worden. Pluspunt is wel dat er nu meer detail in de foto’s van deze telefoon moeten komen, 13 megapixel is namelijk niet mis en blijft altijd een stuk meer dan 4 megapixel (want 4 Ultrapixel is en blijft 4 megapixel).

De HTC One mini 2 heeft een 4.5 inch 1280 x 720 pixels scherm, een quad-core Snapdragon processor die op 1.2 GHz draait, 1 GB RAM, 16 GB (uitbreidbare) interne opslag met een 2100 mAh batterij. De camera achterop is zoals gezegd 13 megapixel, voorop heeft 5 megapixels. Ook de BoomSound stereo speakers van HTC zitten in de One mini 2 verstopt.

De HTC One M8 meet zelf 146.36 x 70.6 x 9.35 millimeter, de One mini 2 is uiteraard wat kleiner, maar helaas ook dikker: 137.43 x 65.04 x 10.6 millimeter.

Hij gaat verkocht worden voor een prijs van +- 450 euro en zou vanaf juni verkrijgbaar zijn.

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x