Gelekte persafbeelding LG G3 online verschenen

LG-G3-pers-afbeelding

De LG G3 is zelf al veelvuldig in het nieuws geweest door uitgelekte details en doordat LG zelf enkele dingen wist te bevestigen en een teaser video van de LG G3 op YouTube gezet had. Al deze afbeelding waren gemaakt door amateur fotografen en zouden er dus niet zo perfect uitzien zoals LG dat eigenlijk wil zien. Phonearena heeft de handen weten te leggen op de echte persfoto’s, de mooie foto’s van de LG G3.

De LG G3 wordt op 27 mei aanstaande aangekondigd en wordt de eerste telefoon van een grote fabrikant die een smartphone met een QHD scherm uitbrengt. Door deze resolutie op een 5.5 inch scherm wordt de pixeldichtheid 538 ppi. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 801/805 en 3 GB RAM. Als camera zou een 13 megapixel camera gebruikt gaan worden.

 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x