HTC One Mini 2 verschijnt bij de GCF

HTC-One-M8-mini-2

HTC-One-mini-2-GCF-01Hij wordt later deze maand verwacht, de kleine versie van de HTC One M8: de HTC One Mini 2. Hij is pas geleden opgedoken bij de GCF, de Global Certification Forum, een onafhankelijk certificaat voor o.a. mobiele telefoons gebaseerd op de 3GPP standaard. Doordat de GCF hierover schrijft, is de telefoon eigenlijk wel bevestigd.

Deze HTC One Mini 2 beschikt over een 4G internet verbinding. Andere specificaties worden hierbij niet duidelijk, enkel de connectie. De geruchten voor deze telefoon spreken over een 4.5 inch 7209 scherm met een quad-core Snapdragon 400, 1 GB RAM, 16 GB (uitbreidbare) interne opslag en een 13 megapixel camera. Vooral de camera is een opmerkelijke, omdat die flink afwijkt van de 4 ultrapixel camera van de HTC One M8. Het besturingssysteem is Android 4.4 KitKat met HTC’s eigen stijl; Sense 6.0 UI.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x