HTC One M8 Mini krijgt een hoge prijs toegekend

HTC-One-M8-mini-2

Als je de HTC One M8 te duur vindt en je daarom eigenlijk wou gaan wachten op de mini versie van deze telefoon, dan hoef je dat eigenlijk niet te doen. Op twee Finse retailer websites lekte uit dat de HTC One mini 2 (M8) een prijskaartje van 520 euro zou krijgen.

Aan de andere kant is het dan wel weer zo dat deze mini versie wel over wat goede specificaties (althans, volgens de geruchten) beschikt. Het scherm is wel kleiner en heeft een mindere resolutie (4.5 inch met 720p) en de processor is een dual-core Snapdragon 400, maar deze telefoon heeft wel gewoon een metalen uiterlijk, net als zijn grote broer. Daarnaast zou de camera niet over de (bekritiseerde) 4 megapixel Ultrapixel camera beschikken, maar over een ‘gewone’ 13 megapixel camera. Hiermee kan je misschien zelfs betere foto’s nemen.

Wanneer de One M8 mini op de markt gaat komen is nog onbekend. Wellicht dat HTC zich tegen die tijd ook wel gerealiseerd heeft dat deze prijs een beetje te veel van het goede is.

(bron)

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x