Samsung komt met een gezondheid evenement op 28 mei

Samsung-uitnodiging

Aankomende maand zal er op het gebied van telefoons/telecom weer een hoop nieuws gebeuren gezien al de uitnodigingen van fabrikanten voor evenementen. Zo wordt de LG G3 naar verluidt op 27 mei in o.a. San Francisco aangekondigd en heeft Apple zijn eigen WWDC van 2 tot en met 6 juni in San Francisco. Ondertussen komt nu dus Samsung met nog een uitnodiging; 28 mei, en je raadt al waar: San Francisco.

De uitnodiging van Samsung werd van een andere afdeling gestuurd, en niet Samsung zelf. Om deze reden wordt er ook geen nieuwe telefoon verwacht, maar iets over de Health-apps misschien wel, gezien de titel van de uitnodiging. De Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ zal misschien dus nog wel even op zich moeten laten wachten, voor nu.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x