LG G3 verschijnt weer op foto’s, nu ook de voorkant

LG-G3-voorkant

We hebben al aardig wat foto’s langs zien komen van de LG G3 maar daarop zag je voornamelijk de achterkant voorbij komen, met die knoppen op de achterkant. Nu zijn er nieuwe afbeeldingen gelekt die ook de voorkant van de telefoon laten zien.

Als je de afbeelding bekijkt, dan valt je wellicht op dat het scherm weer een groot deel van het toestel in beslag neemt. Deze hoge ‘screen-to-size’-ratio zag je eerder ook al bij de LG G2. Net zoals bij die telefoon, is bij deze LG G3 ook geen knoppen te zien aan de voorkant.

Deze knoppen zitten namelijk op de achterkant van het toestel. Hier zouden de aan/uit knop en de volume knop zitten. Verder zit er op de achterkant een camera met misschien wel een dual-LED flits net zoals het geval is bij de iPhone 5s en de HTC One M8. De onderkant van het toestel is niet zo speciaal, je ziet er een microfoon, en een plugin voor je muziek en om op te laden.

De LG G3 wordt waarschijnlijk aangekondigd op 27 mei mét een QHD scherm.

Previous ArticleNext Article
0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x