‘Ook HTC komt met een Prime telefoon; de HTC One M8 Prime’

HTC One(M8)

Niet alleen Samsung zou een Prime versie van zijn topmodel, de Samsung Galaxy S5, uitbrengen, als we @evleaks moeten geloven komt ook HTC met een Prime telefoon van zijn laatste vlaggenschip, de HTC One M8. Eerder gingen er juist geruchten rond dat HTC een plastic versie van de One M8 uit zou gaan brengen die bovendien goedkoper zou worden, codenaam Ace. Volgens evleaks mogen we dat toestel vergeten en kunnen we onze borst nat maken voor een HTC One M8 Prime.

Als zo’n telefoon er daadwerkelijk komt, dan zou HTC hiermee nog meer gaan concurreren met Samsung. Samsung wil namelijk zelf een telefoon uitbrengen met een QHD resolutie om met LG te concurreren. Als HTC zich hier ook nog in mengt, dan wordt het wel een strijd der titanen. Niet alleen gezien de grote fabrikanten, maar ook de smartphones die geweldige specificaties zullen gaan krijgen.

De Prime telefoon zou immers een upgrade moeten zijn. Hierdoor kan je bij de HTC verwachten dat het scherm een andere resolutie krijgt (lees: QHD resolutie), een verbeterde Snapdragon 805 processor, meer RAM geheugen en misschien wel de beste upgrade voor de One M8: een betere camera. Aan de andere kant zou het ook een phablet telefoon kunnen zijn van de HTC One M8, waar alleen het scherm groter wordt (met eventueel een hogere resolutie).

Wat het ook gaat worden, binnenkort zal je waarschijnlijk meer te horen krijgen over het bestaan van de ‘Prime’ telefoons. Dat Samsung er eentje aan het maken is, mag duidelijk zijn. Of HTC hier echter ook in meegaat, moet nog maar blijken. Wordt dus nog niet te enthousiast totdat er meer over gelekt wordt.

evleaks-one-m8-prime

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x