LG geeft 27 mei een evenement; aankondiging LG G3?

lg-event

LG heeft naar journalisten een uitnodiging gestuurd voor een evenement van LG. Het lijkt er duidelijk op dat op deze dag de nieuwe LG G3 aangekondigd gaat worden, omdat die al veelvuldig in het nieuws geweest is, de dag mooi aansluit bij eerdere geruchten en omdat er op de uitnodiging gehint naar wordt.

Dit evenement wordt tegelijkertijd in zes verschillende (wereld)steden gehouden, waarvan de belangrijkste zich in Londen afspeelt. Andere steden zijn New York en San Fransisco ook op 27 mei, en Seoul, Singapore en Istanbul de dag erna, op 28 mei.

De LG G3 wordt volgens de geruchten een smartphone met een hoge resolutie, een 5.5 inch scherm met 2560 x 1440 pixels, Snapdragon 801 processor en 2 GB RAM. Hiermee zou het wellicht de eerste grote telefoonfabrikant kunnen worden die een smartphone uitbrengt met een QHD resolutie, of komt Samsung toch nog eerder met de Galaxy S5 ‘Prime’ opzetten?

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x