Huawei Ascend P7 design lekt uit in foto

Huawei-Ascend-P7-foto

De verwachting is dat de Huawei Ascend P7 vanaf volgende week aangekondigd gaat worden, 7 mei in Parijs, maar nu zijn er eindelijk duidelijk foto’s opgedoken waarin de Huawei Ascend P7 in volle glorie te zien is. Te zien is dat hij er weer mooi en slank uitziet, en ontzettend veel weg heeft van zijn voorganger, de Ascend P6. Hopelijk is het design de enige overeenkomst.

Volgens de bron moet dat wel lukken. De specificaties van de Huawei Ascend P7 zijn namelijk als volgt: 5 inch 1080p scherm, quad-core Kirin 910T processor (gemaakt door Huawei zelf), 2 GB RAM met een 13 megapixel en 8 megapixel respectievelijk aan de achter- en voorkant. De Ascend P7 zou ruimte hebben voor 2 simkaarten en 1 MicroSD kaart. Het geheel maakt gebruik van Android 4.4.2 KitKat met de eigen versie van Huawei: EmotionUI.

Hoewel de Ascend P7 het vlaggenschip gaat worden van Huawei, is het nog maar de vraag of die net zo goed is als andere vlaggenschepen. Zeker gezien de processor. Maar als de Ascend P7 voor een leuke prijs op de markt komt, dan zal die zeker wel veel verkocht gaan worden en dan weet Huawei steeds beter voet aan wal te zetten binnen Europa en Amerika.

Huawei-Ascend-P7-foto

Huawei-Ascend-P7-foto2

Huawei-Ascend-P7-foto3

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x