‘iPhone 6 wordt flinterdun met slechts 6.1 mm’

Apple-iPhone-6-6.1mm-dik

Er zou al een hoesje bestaan voor de nog onbekende iPhone 6. De iPhone 5s is hier te dik voor, maar de vijfde generatie iPod past hier perfect in, behalve dan dat hij niet groot genoeg is. Dit zou kunnen betekenen dat de iPhone 6 slechts 6.1 millimeter dik gaat worden, wat flink wat dunner is dan de iPhone 5(s) (7.6 millimeter) en eigenlijk alle telefoons die er nu verkrijgbaar zijn.

Als je zo’n dunne iPhone wilt gaan produceren, dan moet onder andere de batterij ontzettend dun gaan worden, gezien die vaak de meeste ruimte inneemt. Pas geleden ging er nog het gerucht dat de phablet versie van de iPhone 6 super dun zou worden en daarom langer op zich moest laten wachten omdat er productie problemen zouden zijn met de batterij. Het is daarom wel gek om te bedenken dat de 4.7 iPhone 6 wel zo gemaakt zou kunnen worden, maar de 5.5 inch iPhone 6 niet. Of misschien gaat het hier eigenlijk wel om de iPhone 6 Air (5.5 inch) en natuurlijk kan het ook gewoon zo zijn dat er niks van het hoesje klopt, en alles wat hierboven gezegd is dus onjuist is…

Zie hier het filmpje:

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x