Huawei Ascend P7 mini is officieel, wachten is nog op de Ascend P7

Huawei-Ascend-P7-mini

Huawei heeft al de mini versie van de Huawei Ascend P7 aangekondigd, terwijl zijn grote broer nog aangekondigd moet worden. Dit is anders dan tot nu toe gedaan is. Het klinkt ook wel gek, dat eerst de mini versie uitkomt voordat de echte aangekondigd is. Het zij zo, we doen er niet moeilijk over. Zo is nu ook wel bevestigd dat de telefoon die op 7 mei aangekondigd gaat worden de Huawei Ascend P7 gaat heten.

Qua specificaties brengt de Ascend P7 mini ons het volgende: 4.5 inch scherm met een 960 x 540 resolutie, 1.2 GHz quad-core Snapdragon 400 processor, 1 GB RAM, 8 GB interne opslag met de mogelijk tot uitbreiding met een MicroSD kaart, 8 megapixel camera op de achterkant, 5 megapixel aan de voorkant, 2000 mAh batterij, draaiend op Android 4.3.

Daarnaast is hij ook nog erg dun (7.8 millimeter) en ondersteunt hij 4G (LTE) internet connectie. De prijs is nog onbekend, net zoals wanneer die verkrijgbaar is. Waarschijnlijk wordt hierover meer duidelijk als de grote Ascend P7 aangekondigd gaat worden.

Huawei-Ascend-P7-mini

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x