OnePlus One een telefoon van Oppo?

OnePlusOne

OnePlus was de afgelopen dagen en weken veelvuldig in het nieuws, dit kwam door de aankondiging van de OnePlus One. Er was al bekend dat OnePlus is opgerucht door de ex-baas van Oppo, Pete Lau, maar ze blijken toch nog iets meer met elkaar te maken te hebben dan voorheen misschien gedacht. Zo zouden documenten bewijzen dat Oppo de enige aandeelhouder is van OnePlus.

De gelijkenissen tussen het nieuwste toestel van Oppo, de Find 7, en de OnePlus One werden als snel opgemerkt, maar nu blijkt dat dus niet het enige te zijn wat overeenkomt. Volgens onderstaand document is Oneplus technical corporation Ltd in bezit van Guangdong OPPO electrical industrial Ltd. Hiermee heeft Oppo wellicht een slimme manier gevonden om extra producten te verkopen en voet aan wal te zetten in Amerika en Europa.

OnePlusOneOppo

 

Previous ArticleNext Article
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x